Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Advertorial

Wil je meer vertellen over jouw product of dienst? Dan adviseren wij om een advertorial te plaatsen op ons platform. Een advertorial is een online advertentie in redactionele vorm. Bij een advertorial is het duidelijk dat jij de afzender bent van het artikel. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tone of voice die aanspreekt bij studenten, maar je levert bij een advertorial zelf de content/tekst aan.

Goed voor branding of traffic

In een advertorial kun je jouw eigen verhaal vertellen. Jij bent in controle welke boodschap je wilt delen. Wij zorgen dat jouw verhaal op de juiste websites te zien is, om zoveel mogelijk studenten of de juiste studenten-doelgroep te bereiken.

SEO (Search Engine Optimimization)

Wil je hoger in Google komen met jouw website? Dan is een advertorial misschien niet de beste optie. Omdat de links in een advertorial 'nofollow' zijn, geeft dit (bijna) geen meerwaarde voor SEO. Het plaatsen van native content is dan een betere keuze.

Publiceren op een of meerdere websites

Jouw advertorial wordt geplaatst op een of meerdere websites. Afhankelijk van de gewenste doelgroep en doelstellingen. De advertorial verwijst naar de website of een specifieke pagina (landingspagina) van jouw bedrijf. Daar waar je de studenten naartoe wilt trekken. Binnen een advertorial is ook de mogelijkheid om een win-actie toe te voegen. 

Tip: wil je jouw bedrijf, product of dienst middels een informatief artikel promoten? Gebruik dan native content

Direct advertorial publiceren