Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Banner campagne

Wil je meer bereik realiseren of een brandingscampagne? Dan adviseren wij banner-inkoop. Op verschillende A-locaties op onze websites bieden wij bannerruimte aan. De meest gebruikte formaten zijn de leaderboard en large rectangle, maar elk ander formaat kunnen wij ook plaatsen.

Branding en naamsbekendheid met banner

Een banner is perfect voor een brandingscampagne: het vergroten van jouw naamsbekendheid. Middels een banner wordt jouw bedrijf, product of dienst namelijk in beeld gebracht bij bezoekers. Onbewust herkennen studenten in de toekomst jouw bedrijf, product of dienst. Een brandingscampagne is ook een goede start van een campagne. Als de bezoekers eenmaal jouw bedrijf, product of dienst herkennen, zijn zij in een later stadium sneller geneigd om contact op te nemen of jouw product te kopen.

CPS / CPL / CPC / CPM / Fixed Fee

Wij plaatsen banners op basis van Cost per Sale (CPS), Cost per Lead (CPL), Cost per Click (CPC), Cost per Mile (CPM) of met een fixed fee. De manier van samenwerken hangt af van jouw product en gewenste doelstellingen. We denken graag met je mee om het beste betaalmodel te gebruiken voor jouw campagne.

Banner creatie

Wil je een banner campagne starten, maar heb je geen banner? Laat ons dan jouw banner ontwerpen. Ons team van designers ontwerpt jouw banner op basis van jouw huisstijl en met de gewenste 'call-to-action'. De banners worden na oplevering jouw eigendom, zodat je deze ook elders kunt plaatsen.

Direct banner campagne starten