Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!
Student zoekt video op youtube
Effectieve video marketing op youtube
Steeds vaker horen wij klanten zeggen: “Wij moeten ook filmpjes maken, want iedereen zit op YouTube.” Zij besteden dan behoorlijk wat geld in het maken van mooie video’s, maar is dat wel zo verstandig?
Vind je werkstudent, stagiair, starter of vrijwilliger via Studiegerelateerdebijbaan
Werkstudenten vinden? Plaats een studenten vacature!
Studenten vormen de ideale doelgroep om nieuwe werknemers te vinden. Maar hoe vind je nou een werkstudent voor jouw studenten vacature?
werkstudenten aan het werk op kantoor
Werkstudenten vinden? Plaats een studenten vacature!
Ben jij op zoek naar kandidaten voor een parttimefunctie? Dan zijn studenten de ideale doelgroep om nieuwe werknemers te vinden! Studenten zijn vaak flexibel inzetbaar, veel uren per week beschikbaar én ze willen graag wat bijverdienen. Aan motivatie ontbreekt het de meeste studenten dus ook niet. Maar hoe vind je nou een werkstudent voor jouw studenten vacature?
Student werkt in de zorg
Studiegerelateerdebijbaan.nl biedt gratis plaatsing zorgvacatures
Veel studenten vinden nu lastig een bijbaantje. Aan de andere kant is er veel vraag in de zorg. Studiegerelateerdebijbaan.nl wilt beide partijen helpen, dus daarom hebben zij een speciale campagne gelanceerd: Gratis vacature plaatsing voor zorginstellingen!
Studentblogger schrijft content - StudentenMarketing
SEO webteksten voor een betere website

Wij spreken vaak bedrijven die aangeven dat ze net een splinternieuwe website hebben laten bouwen, maar dat ze nog steeds niet goed worden gevonden in zoekmachines. Als wij dan de website bekijken zien we inderdaad een strakke website, maar is er totaal geen tijd gestoken in de content op de website. Hierdoor zijn de pagina’s niet optimaal en scoren ze niet hoog in zoekmachines.