Brainstorms

STUDENTEN

BRAINSTORMS

Brainstorms met studenten

Bedrijven innoveren voortdurend. Jaarlijks stijgt volgens het CBS het aantal bedrijven dat actief innovaties doorvoert met gemiddeld 40%. Niet gek, want: innovatie verbetert diensten, vernieuwt producten, optimaliseert bedrijfsprocessen en bereidt jouw bedrijf voor op de toekomst. Wil je innoveren, maar loop je vast in een denkpatroon? Dan helpen wij je verder met een creatieve, informele, interactieve en innovatieve brainstormsessie met studenten.


Waarom een brainstorm met studenten?

Onder studenten verstaan wij studerende en net afgestudeerde studenten van een HBO of WO opleiding. Studenten zijn recht door zee, denken buiten traditionele kaders, nemen geen blad voor hun mond en zijn jouw (koopkrachtige) doelgroep van de toekomst. Zo krijg je een eerlijk en direct antwoord op jouw vragen.


Verschillende studierichtingen

Wij hebben een groot aantal studenten die lid zijn van ons brainstormteam. Deze studenten hebben diverse studierichtingen, zitten in verschillende studiejaren en hebben verschillende interesses. Zo zorgen wij altijd voor een gemeleerd gezelschap tijdens de sessie. Indien u een sessie wilt met studenten uit een bepaalde studierichting of studiejaar, dan is dat ook mogelijk. Wij zullen dan een voorselectie maken.


Vraagstukken

Iedere vraag/sessie is anders. Daarom heeft Studenten Brainstorm vier verschillende brainstormsessies voor verschillende vraagstukken. Heeft u een ander vraagstuk, dan gaan wij natuurlijk ook graag de uitdaging aan!


Producten/diensten

Tijdens een brainstormsessie wordt uw product of dienst onder handen genomen door studenten en gekeken wat er eventueel kan worden geoptimaliseerd.


Communicatie strategie

Slaat uw huidige communicatie strategie aan bij studenten? Wat vinden studenten daarvan en hoe kan de strategie of de 'tone-of-voice' worden aangepast om wel aansluiting te vinden bij studenten?


Marketing strategie

Vertaalt u de juiste USP (unique selling point) richting de studenten doelgroep? De interesses en meningen van studenten veranderen snel, speelt uw marketing strategie wel in op de juiste behoeften en wensen van studenten?


Trends & Innovatie

Is uw bedrijf voorbereid op de toekomst? Hoe kunt u in de toekomst studenten aan uw organisatie binden en behouden om uw product/dienst af te nemen om bij u te komen werken?Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over brainstorms? Neem contact op met Boudewijn!

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN