Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Contentwriting

Met contentwriting informeer je potentiële klanten, waar copywriting een meer commerciële insteek heeft. Bij contentwriting zijn de artikelen meestal langer en gaan dieper in op een onderdeel van jouw vakgebied. Met contentwriting beantwoord je de vragen van potentiële klanten en laat je zien dat jij alle kennis in huis hebt. Op het moment dat je het vertrouwen hebt gewonnen van jouw potentiële klant, is het makkelijker om jouw product of dienst te verkopen.

Juiste tone of voice voor jouw doelgroep

Onze ervaren contentwriters duiken in jouw vakgebied en schrijven interessante SEO-proof teksten voor jouw website of een ander gewenst medium. Je ontvangt een tekst in de juiste tone of voice, zodat deze aansluit op jouw doelgroep en huisstijl. Wij zorgen voor een originele insteek, beeldmateriaal en relevante keywords en metatags. Hierdoor is het artikel ook op de lange termijn goed vindbaar in zoekmachines. Van studentgerelateerde producten of diensten, tot zaken die helemaal niet met het studentenleven te maken hebben: onze contentwriters draaien hun hand er niet voor om.

Tip: wil je een wervende, overtuigende tekst voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij kunnen ook een aantal voorbeelden sturen van teksten.