Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!

Copywriting

Een website die actief content deelt, is voor zoekmachines waardevol en wordt beter geïndexeerd. Het is daarom interessant om met enige regelmaat artikelen te plaatsen op je eigen website. Niet iedereen heeft tijd voor en ervaring met SEO-proof schrijven. Onze ervaren copywriters duiken graag in jouw vakgebied om interessante content te schrijven die goed vindbaar is in zoekmachines.

Voordelen van het laten schrijven van copy

  • Bespaar tijd
  • Geen zorgen meer over de contentplanning
  • Maandelijks of wekelijks nieuwe artikelen
  • Wij zorgen ervoor dat de artikelen SEO-proof zijn
  • Wij verwerken de gewenste (interne) links in het artikel
  • In de juiste tone of voice die aansluit op jouw doelgroep
  • Al vanaf € 45,- per artikel

Contentplanning en contentstrategie

Wil je elke week of elke maand een nieuw artikel plaatsen? Dan maken wij gezamenlijk een contentplanning, waarin wij de gewenste onderwerpen, doelen en contentstrategie in op nemen. 
Op basis van de contentplanning leveren wij ruim op tijd de benodigde artikelen aan, die je vervolgens kunt plaatsen op jouw website(s).

Artikelen voor op jouw site of voor publicatie elders

Met copywriting schrijven wij artikelen voor jouw eigen website of voor publicatie op een andere plek. De artikelen bevatten 300 tot 600 woorden, de juiste headers met relevante zoekwoorden en eventueel interne of externe links. Indien gewenst leveren wij ook passend beeldmateriaal aan.

Onderzoek naar jouw doelgroep

Onze copywriters schrijven teksten voor alle doelgroepen, ook als het niets te maken heeft met het studentenleven. Zij doen onderzoek naar de huisstijl, juiste zoekwoorden, schrijven SEO-proof artikelen en houden rekening met de tone of voice van jouw bedrijf.

Groot team van schrijvers

Wij hebben een groot team van ervaren schrijvers, dit zijn allemaal studerende of net afgestudeerde studenten communicatie, journalistiek, marketing of een andere relevante studie. In ons team hebben wij ook professionals die geen student meer zijn. Deze taalexperts doen altijd een final check op elk artikel.

Copy aanvragen