Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!

Copywriting

Een website die actief content deelt is voor zoekmachines waardevol en wordt beter geïndexeerd. Het is daarom interessant om met enige regelmaat artikelen te plaatsen op je eigen website. Niet iedereen heeft tijd en ervaring met SEO-proof schrijven. Onze ervaren copywriters duiken graag in jouw vakgebied om interessante content te schrijven die goed vindbaar is in zoekmachines.

Artikelen voor op jouw site of voor publicatie elders

Met copywriting schrijven wij artikelen voor jouw eigen website of voor publicatie op een andere plek. De artikelen bevatten 300 tot 600 woorden, de juiste headers met relevante zoekwoorden en eventueel interne of externe links. Indien gewenst leveren wij ook passend beeldmateriaal aan.

Onderzoek naar jouw doelgroep

Onze copywriters schrijven teksten voor alle doelgroepen, ook als het niets te maken heeft met het studentenleven. Zij doen onderzoek naar de huisstijl, juiste zoekwoorden, schrijven SEO-proof artikelen en houden rekening met de tone of voice van jouw bedrijf.

Tip: wil je een goede, interessante tekst voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact met ons op! Ben je benieuwd naar enkele voorbeelden? Die kunnen we je uiteraard toesturen.