Copywriting

COPYWRITING /

CONTENTWRITING

Meer weten over copywriting? Neem contact op met Boudewijn!

Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 

Copywriting en contentwriting

Goede teksten zijn belangrijk (Content is King). Niet alleen om het juiste over te brengen naar je potentiële klant, maar tegenwoordig ook om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Hierdoor moet bij elk artikel de balans worden gevonden tussen een goede tekst en de juiste keywords, waarop je vindbaar wilt zijn. Ons team van bloggers heeft ervaring met het schrijven van dergelijke teksten en helpt je graag.

Copywriting

Heb je een product of dienst en zoek je een wervende, overtuigende tekst voor commerciële doeleinden? Ons team van bloggers helpt je verder. Wil je een blog, die je op jouw eigen website of op andere websites kunt publiceren? Wij schrijven het voor je!

Wij zorgen voor een originele insteek, zodat lezers jouw tekst sneller lezen, zorgen voor beeldmateriaal en SEO optimalisatie. Van studentgerelateerde producten of diensten, tot zaken die helemaal niet met het studentenleven te maken hebben: onze bloggers draaien hun hand er niet voor om.

 

TIP: Wil je een wervende, overtuigende tekst voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij kunnen je een aantal voorbeelden sturen van reeds geschreven teksten.

 

Contentwriting

Contentwriting is bedoeld om jouw potentiële klanten te informeren, waar copywriting een commerciëlere insteek heeft. Dit soort artikelen zijn meestal langer en gaan dieper in op de materie met de kennis en kunde vanuit jouw vakgebied.

 

Met contentwriting wil je de vragen van jouw potentiële klant beantwoorden en overbrengen dat jij alle kennis in huis hebt. Op het moment dat je het vertrouwen hebt gewonnen van jouw potentiële klant, is het makkelijker om het gewenste product/dienst te verkopen.

 

Er wordt met contentwriting meer tijd en energie gestoken in het optimaliseren van jouw tekst in combinatie met het gebruik van de juiste keywords en metatags, waardoor jouw artikel op de lange termijn ook goed online vindbaar is.

 

SEO (Search Engine Optimization)

Alle teksten die wij aanleveren zijn gecontroleerd en geoptimaliseerd om hoog te eindigen in zoekmachines. Dit doen wij middels SEO (Search Engine Optimization) schrijven, waarbij wij de balans houden tussen een geoptimaliseerd artikel en een artikel dat prettig leest. Beide zaken zijn namelijk erg belangrijk.

 

 

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN