Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!

Content Marketing

Met content marketing schrijven en verspreiden wij content voor een bepaalde campagne, om de gewenste doelgroep te bereiken. Dit kan zowel op ons platform als op je eigen website.

Geschreven door onze bloggers

Onze bloggers schrijven leuke inhoudelijke artikelen ter promotie van jouw bedrijf, dienstverlening of product. Zij schrijven deze artikelen op basis van hun ervaring of de informatie uit het briefingsformulier. Hun verhaal is altijd adviserend naar andere studenten, waarbij zij motiveren waarom de lezer ook jouw bedrijf, product of dienst moet gebruiken of afnemen.

Blogs, pagina's en landingspages

Onze bloggers schrijven naast blogs (native content) ook pagina's of landingspages, om je doelgroep te informeren, te bereiken of aan te sporen tot actie. Gezamenlijk stellen wij de gewenste doelen op en maken wij een strategie en content marketing kalender, welke wij afstemmen op jullie eigen (marketing)kalender. Onze content marketing oplossingen zijn o.a. advertorialsnative content, copywriting en contentwriting

Publiceren op een of meerdere websites

Jouw content wordt geplaatst op een of meerdere websites, afhankelijk van jouw gewenste bereik en doelstellingen. De content verwijst naar een door jou aangegeven website en wordt ondersteund door passend beeldmateriaal. Binnen een advertorial is ook de mogelijkheid om een win-actie toe te voegen.

Copywriting en contentwriting

Goede teksten zijn belangrijk, want 'content is king'. Niet alleen om het juiste over te brengen naar je potentiële klant, maar tegenwoordig ook om goed vindbaar te zijn in zoekmachines. Hierdoor moet bij elk artikel de balans worden gevonden tussen een goede tekst en de juiste keywords, waarop je vindbaar wilt zijn. Ons team van bloggers heeft veel ervaring met het schrijven van dit soort teksten en helpt je graag.

Wil je weten wat het verschil is tussen copywriting en contentwriting? Lees dan meer over copywriting of contentwriting.

SEO (Search Engine Optimization)

Alle teksten die wij aanleveren zijn gecontroleerd en geoptimaliseerd om hoog te eindigen in zoekmachines. Dit doen wij middels SEO (Search Engine Optimization) schrijven, waarbij wij de balans houden tussen een geoptimaliseerd artikel en een artikel dat prettig leest. Beide zaken zijn namelijk erg belangrijk.

Direct copy of content aanvragen