Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

E-mail marketing

Studenten direct bereiken in hun mailbox? Plaats dan een advertentie in een van onze stadsgerichte nieuwsbrieven. Wij hebben een grote database met hbo- en wo-studenten die we gericht kunnen benaderen op plaats, leeftijd, studierichting, interesses en meer. Zo komt jouw advertentie bij de juiste studenten terecht.

Database marketing

Onze database bestaat uit aankomende, studerende en net afgestudeerde hbo- en wo-studenten uit alle studentensteden van Nederland. Van veel studenten weten wij in welke stad zij (gaan) studeren, welke studierichting zij doen, waar zij interesse in hebben en van een groot deel hebben wij ook naw-gegevens. Zo kunnen wij elke campagne exact specificeren op jouw gewenste doelgroep.

E-mail marketing

E-mail marketing blijft een krachtig medium om de gewenste doelgroep te bereiken. Jouw advertentie komt bij de juiste doelgroep direct in hun inbox. Hierdoor is de open rate en click rate aanzienlijk hoger dan dat bij een ander soort campagne het geval is.

Adverteren in nieuwsbrief

Mogelijkheden om in de nieuwsbrief te adverteren zijn bijvoorbeeld: het plaatsen van een link, advertorial, native content, evenement, kamer, vacature of kortingsactie. Afhankelijk van jouw doelstellingen, adviseren wij de juiste advertentievorm voor de nieuwsbrief.

Dedicated mailing

Wil je een nieuwsbrief versturen naar onze database, die exclusief voor jouw product, dienst of bedrijf is gemaakt? Dan kun je gebruik maken van een dedicated mailing. Dit garandeert een hoog bereik en je weet zeker dat je de gewenste doelgroep bereikt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct e-mail campagne aanvragen