Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Kortingsactie promoten

Wil je jouw product of dienst beter of meer verkopen aan studenten? Dan is het misschien een idee om een studentenkorting aan te bieden. Je kunt er voor kiezen om studenten te bereiken in een bepaalde studentenstad, regio of zelf in heel Nederland. Je plaatst de kortingscode gemakkelijk op een of meerdere van onze websites.

Trek studenten naar jouw (web)winkel

Een korting is dé manier om studenten naar jouw (web)winkel te lokken. Een goede 'call-to-action' noemen we dat! Je promoot niet alleen een bepaald product of dienst, maar een kortingscode draagt ook goed bij aan het bekender maken en branding van jouw bedrijf. Studenten herkennen jouw merk en gaan het waarderen.

Studentenkaart, kortingscode of voucher

De manier waarop studenten jouw kortingscode kunnen gebruiken, is afhankelijk van jouw wensen. Zo kun je hen vragen om hun studentenkaart te laten zien, een speciale code in te vullen op jouw website of een voucher te laten zien op hun smartphone. Wij zorgen ervoor dat jouw kortingsactie op de juiste wijze wordt gecommuniceerd aan de studenten.

Lokaal en actueel aanbod kortingsacties

Op de studentensteden websites plaatsen wij jouw kortingsactie. Het overzicht van de kortingsacties is per regio gesegmenteerd, zodat jouw kortingsactie wordt gezien door studenten die in de desbetreffende stad wonen. Heb je meerdere locaties, dan plaatsen wij de kortingsactie op meerdere studentensteden websites. Wil je alle studenten in Nederland gebruik laten maken van jouw kortingscode? Dan plaatsen we de kortingsactie graag op ons gehele platform!

Promoten in studentensteden

Wij bieden de mogelijkheid om jouw studenten kortingsactie te promoten in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Kortingsactie promoten in nieuwsbrief

Wij bieden naast het promoten van jouw kortingsactie op een van onze studenten websites ook de mogelijkheid om jouw kortingsactie te promoten in een van de nieuwsbrieven. We bereiken via onze nieuwsbrieven maandelijks zo'n 16.000 studenten. Zo promoten we jouw kortingsactie bij een nog grotere groep studenten.

Kortingsactie promoten op social media

Wil je jouw kortingsactie ook promoten via social media? Ook dat bieden wij aan! Veel studenten zijn actief op Fcebook en Instagram. Op deze manier bereik je jouw doelgroep dus via de juiste wegen.

Direct kortingsactie aanmelden