Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!

Kortingsactie promoten

Wil je jouw product of dienst beter of meer verkopen aan studenten? Dan is het misschien een idee om een studentenkorting aan te bieden. Je kunt er voor kiezen om studenten te bereiken in een bepaalde studentenstad, regio of zelf in heel Nederland. Je plaatst de kortingscode gemakkelijk op een of meerdere van onze partner websites.

Trek studenten naar uw (web)winkel

Een korting is dé manier om studenten naar jouw (web)winkel te lokken. Een goede 'call-to-action' noemen we dat! Je promoot niet alleen een bepaald product of dienst, maar een kortingscode draagt ook goed bij aan het bekender maken van de branding van jouw bedrijf. Studenten herkennen jouw merk en gaan het waarderen.

Studentenkaart, kortingscode of voucher

De manier waarop studenten gebruik kunnen maken van jouw kortingscode ligt aan wat voor jou het handigste is. Zo kun je hen vragen om hun studentenkaart te laten zien, ze de speciale code in te laten vullen op jouw website of een voucher die ze moeten laten zien op hun smartphone. Wij zorgen ervoor dat jouw kortingsactie op de juiste wijze wordt gecommuniceerd met studenten.

Lokaal actueel aanbod kortingsacties

Op de studentensteden websites plaatsen wij jouw kortingsactie. Het overzicht van de kortingsacties is per regio gesegmenteerd, zodat jouw kortingsactie wordt gezien door studenten die in de desbetreffende stad wonen. Heb je meerdere locaties, dan plaatsen wij kortingsactie op meerdere studentensteden websites. Wil je alle studenten in Nederland gebruik laten maken van jouw kortingscode? Dan plaatsen de kortingsactie graag op ons gehele platform!

Promoten in studentensteden

Wij bieden de mogelijkheid om jouw studenten kortingsactie te promoten in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Kortingsactie promoten in nieuwsbrief

Wij bieden naast het promoten van jouw kortingsactie op een van onze studenten websites ook de mogelijkheid om jouw kortingsactie te promoten in een van de nieuwsbrieven. We bereiken via onze nieuwsbrieven maandelijks zo'n 16.000 studenten. Zo promoten we jouw kortingsactie bij een nog grotere groep studenten.

Kortingsactie promoten op social media

Wil je jouw kortingsactie liever promoten via sociale media? Ook dat bieden wij, naast het plaatsen op een van onze websites, aan via de beschikbare sociale media kanalen. Op deze manier bereik je jouw doelgroep via de juiste wegen.

Direct kortingsactie aanmelden