Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Linkbuilding

Wil je investeren in jouw online vindbaarheid? Dan adviseren wij linkbuilding. Wij plaatsen jouw (deep)link naar keuze op een of meerdere pagina’s van onze websites. Jouw link wordt op een bestaande pagina geplaatst met een begeleidende tekst van maximaal 50 woorden. De link wordt geplaatst voor een periode van 1, 2 of 3 jaar. Gaat je voorkeur uit naar het plaatsen van een link voor onbepaalde tijd, dan is native content/storytelling de beste optie.

SEO (Search Engine Optimization)

Ook linkbuilding helpt mee aan SEO: jouw website hoger in zoekmachines ranken. Door jouw link met context op de juiste pagina met de juiste deeplink te plaatsen, weten zoekmachines precies wat zij kunnen verwachten op jouw website/pagina. Hierdoor wordt jouw pagina hoger geplaatst in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Bezoekers naar jouw website leiden

Een link op de juiste website of pagina in de juiste context, leidt tot meer bezoekers naar jouw website. Daarom is het altijd verstandig om een website of pagina te kiezen waar jouw link tot zijn recht komt. Wij denken actief met je mee om de beste website of pagina op ons platform te vinden om jouw link op te plaatsen.

Direct linkbuilding aanvragen