Concepten

MARKETINGCONCEPTEN

Studentikoze marketingconcepten

Een marketingconcept betekent voor ons: het vertellen van een verhaal waardoor we een gezamenlijke beleving creëren. Wij zijn gespecialiseerd in (studentikoze) marketingconcepten. Creativiteit, herkenbare verhalen en de mogelijkheid tot lokale targetting zijn hierin leading. Wij delen graag onze expertise en we leren ook graag van jou.


Waarom? Omdat wij geloven dat wij hetzelfde doel voor ogen hebben: een consument creëren die verbonden is met een verhaal en een beleving wil delen. De ontwikkeling van een marketingconcept is voor ons dan ook een co-creatie. Wij geloven dat we door het uitwisselen van learnings een verhaal naar een hoger niveau kunnen brengen.


Creatief marketingconcept bedenken

Studenten worden overspoeld met reclame uitingen, daarom is het nodig om een marketingconcept te bedenken die origineel is, de boodschap vertelt en opvalt. Met onze kennis en ervaring vanuit de studentenmarkt en jouw input over jouw markt, bedenken wij graag de perfecte campagne voor jouw bedrijf, product of dienst.


Van A tot Z

Wij bedenken niet alleen campagnes. Wij voeren deze in samenwerking met partners ook uit. Van fotografie tot websites en van flyer-campagnes tot natuurlijk online campagnes


Wil je met ons jouw verhaal maken, vertellen en delen? Neem dan nu contact op.


Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over onze concepten? Neem contact op met Boudewijn!

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN