Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Native content / storytelling

Zoek je een ‘zachtere vorm’ van adverteren? Dan adviseren wij native content/storytelling. Native content is een redactioneel artikel met een studentikoze tone of voice. In het artikel bevelen onze studentbloggers jouw bedrijf, product of dienstverlening aan bij andere studenten. Deze vorm van storytelling is de ideale manier van promotie en ook bevorderlijk voor SEO-doeleinden.

Wat is native content/storytelling?

Native content artikelen sluiten naadloos aan op de andere content op ons platform. Native content ziet er op het eerste oog net zo uit als andere artikelen. Wij gebruiken onze kennis van het studentenleven om de juiste invalshoek te vinden om jouw bedrijf, product of dienst te vermelden. Je lift mee op de expertise, schrijfstijl en autoriteit van onze redactie. Ook krijgen native content artikelen geen ‘gesponsord’ vermelding. Hierdoor is de attentiewaarde hoger dan bij andere advertentievormen, zoals een advertorial.

In de tekst komen dofollow linkjes naar de gewenste webpagina’s van jouw website. Dit kan helpen om hoger in zoekmachines te eindigen voor SEO-doeleinden.

Voordelen van native content

  • Bij een native content artikel lift je mee op de expertise van onze bloggers.
  • Je hoeft zelf geen content aan te leveren.
  • Wij verzorgen ook het beeldmateriaal (maken zelf foto's of gebruiken een van onze beeldbanken).
  • De links in native content zijn 'dofollow' en bevorderlijk voor SEO.
  • Groot bereik via ons platform.
  • Een native content artikel blijft permanent online staan.

3 vormen van native content

Wij bieden 3 verschillende vormen van native content aan: standaard, review en ervaring. Bij native content standaard schrijft onze studentblogger een artikel op basis van het briefingsformulier. Deze vorm is zeer geschikt voor onder andere SEO-doeleinden en het stimuleren van traffic naar je website.

Bij native content review schrijft een van onze bloggers een artikel op basis van een product test of mystery visit. Dit is ter promotie van jouw product, dienst of bedrijf. Native content ervaring is een artikel dat is geschreven op basis van de ervaring van de blogger. Een van onze studentbloggers komt dus bij jou langs om een leuke ervaring op te doen. Deze vorm is bijvoorbeeld zeer geschikt voor winkelopeningen, horecagelegenheden, musea en festivals.

Native content aanmelden