Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!

Native content / storytelling

Wens je een ‘zachtere vorm’ van adverteren? Dan adviseren wij native content of storytelling. Native content is een redactioneel artikel geschreven door een van onze bloggers. Onze bloggers schrijven een positief verhaal, waarbij zij andere studenten enthousiasmeren of informeren over jouw bedrijf, product of dienst.

Hierbij is het niet direct duidelijk dat jij de afzender bent van het artikel. Denk aan een artikel over verzekeringen waar in de laatste alinea als ‘tip’ wordt verwezen naar een specifieke verzekeraar. 

Hogere attentiewaarde bij native content

Vanwege de redactionele invalshoek is de attentiewaarde bij native content hoger dan bij een advertorial. De redactie bepaalt de vorm van het artikel, zodat het past bij het platform en de doelgroep. Hierbij lift je mee op de expertise, schrijfstijl en autoriteit van onze redactie. 

Meerwaarde voor SEO en linkbuilding

Wil je hoger in Google komen met jouw website? Dan is native content de juiste keuze. Het redactionele karakter in combinatie met de juiste headers, zoektermen en links naar jouw website geven jouw website een boost in zoekmachines.

Briefingsformulier native content

Alle informatie, wensen en eisen voor het artikel geef je door via het briefingsformulier op onze website. Zo kunnen onze bloggers een optimaal artikel schrijven voor jouw bedrijf, product of dienst dat ook past bij het platform en de doelgroep!

Als het artikel is geschreven, ontvang je de definitieve versie ter controle en goedkeuring. Daarna wordt het native content artikel geplaatst op de afgesproken website(s) en/of social media kanalen.

Specificaties native content

Alle native content artikelen die wij schrijven voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • artikel tussen de 300 en 600 woorden;
  • 2 dofollow links (max. 1 klant per artikel);
  • publicatie voor onbepaalde tijd;
  • wordt na publicatie aangeraden homepage;
  • geschreven aan de hand van het briefingsformulier;
  • met bijpassend rechtenvrij beeldmateriaal.

Publiceren op een of meerdere websites

Jouw native content artikel wordt geplaatst op een of meerdere websites, afhankelijk van de gewenste doelgroep en doelstellingen. Het artikel verwijst naar een door jou aangegeven website (landingspagina) en wordt ondersteund met passend beeldmateriaal.

Tip: liever eigen - reeds geschreven - content publiceren op ons platform? Plaats dan een advertorial.

Direct native content / storytelling artikel aanvragen