Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Werken bij StudentenMarketing

Wil jij bij ons komen werken? Tof! Met een jong en ambitieus team van marketing- en communicatieprofessionals helpen wij bedrijven in contact te komen met studenten. StudentenMarketing bedenkt en voert (online) marketingconcepten uit, wij schrijven teksten, bloggen, maken websites en meer.. Wij zijn hard aan het groeien, dus zijn altijd op zoek naar creatieve studenten die ons team willen komen versterken.

Ons team

Met een klein, jong en fris team op kantoor en een groot team van enthousiaste bloggers door het hele land informeren wij (aankomende) studenten over alles wat zij moeten weten voor, tijdens en na hun studententijd! Van de meest fijne koffietentjes tot de beste feestjes, maar ook belangrijke informatie over regels rondom huurtoeslag, studiefinanciering en veel meer.

Wij hebben een volledig open bedrijfscultuur. Wij werken met zijn allen aan het platform, dus je bent vanaf de eerste dag volwaardig onderdeel van ons team.

Wat wij doen

Wij werken o.a. voor de websites Amsterdam-, Breda- Delft-, DenBosch-, DenHaag-, Eindhoven-, Enschede-, Groningen-, Leeuwarden-, Leiden-, Maastricht-, Nijmegen-, Rotterdam-, Tilburg-, Utrecht-, en Zwolle-Studentenstad.nl, Studentenbrainstorm.nl, Studiegerelateerdebijbaan.nl en nog veel meer.

Bekijk de onderstaande vacatures en neem contact met ons op of kom eens vrijblijvend een kop koffie drinken!

 

Ben jij creatief, houd jij van schrijven en vind je het leuk om mee te helpen aan onze grote, ambitieuze plannen voor de toekomst? Word studentredacteur! 

Bekijk vacature

open sollicitatie studentemarketing

Geniet jij volop van je studententijd en wil jij jouw enthousiasme overbrengen op andere studenten? Bij StudentenMarketing zoeken we altijd leuke collega's!

Bekijk vacature

open sollicitatie studentenmarketing

Geniet jij volop van je studententijd en wil jij jouw enthousiasme overbrengen op andere studenten? Bij StudentenMarketing zoeken we altijd leuke collega's!

Bekijk vacature