Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!

Werken bij StudentenMarketing

Wil jij bij ons komen werken? Tof! Met een jong en ambitieus team van marketing- en communicatieprofessionals helpen wij bedrijven in contact te komen met studenten. StudentenMarketing bedenkt en voert (online) marketingconcepten uit, wij schrijven teksten, bloggen, maken websites en meer.. Wij zijn hard aan het groeien, dus zijn altijd op zoek naar creatieve studenten die ons team willen komen versterken.

Ons team

Met een klein, jong en fris team op kantoor en een groot team van enthousiaste bloggers door het hele land informeren wij (aankomende) studenten over alles wat zij moeten weten voor, tijdens en na hun studententijd! Van de meest fijne koffietentjes tot de beste feestjes, maar ook belangrijke informatie over regels rondom huurtoeslag, studiefinanciering en veel meer.

Wij hebben een volledig open bedrijfscultuur. Wij werken met zijn allen aan het platform, dus je bent vanaf de eerste dag volwaardig onderdeel van ons team.

Wat wij doen

Wij werken o.a. voor de websites Amsterdam-, Breda- Delft-, DenBosch-, DenHaag-, Eindhoven-, Enschede-, Groningen-, Leeuwarden-, Leiden-, Maastricht-, Nijmegen-, Rotterdam-, Tilburg-, Utrecht-, en Zwolle-Studentenstad.nl, Studentenbrainstorm.nl, Studiegerelateerdebijbaan.nl en nog veel meer.

Bekijk de onderstaande vacatures en neem contact met ons op of kom eens vrijblijvend een kop koffie drinken!

 

Zoek jij een leuke marketing/communicatie stage bij een jong en snel groeiend bedrijf in het centrum van Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bekijk vacature

Heb jij interesse in marketing en sales en vind je het leuk om dat te combineren met jouw actieve studentenleven? Dan zou het zomaar kunnen dat je bij ons op de goede plek zit!

Bekijk vacature

Ben jij actief student en vind je het leuk om te schrijven? Word dan Studentblogger / Junior Content Creator bij ons.  

Bekijk vacature