Over ons

OVER STUDENTENMARKETING

Over StudentenMarketing

'Al 15 jaar expert in de studentenmarkt'


Tijdens onze studententijd ontstond onze interesse in (online) marketing. We begonnen met een website ter promotie van onze eigen studentenstad. Een leuk project uit liefde voor het studentenleven. In de loop van de jaren kwamen er steeds meer websites bij en zijn wij uitgegroeid tot het beste (online) marketingbureau met een specifieke specialisatie voor de studentenmarkt. Door online en offline campagnes te combineren, weten wij perfect (aankomende) studenten in de verschillende studentensteden te bereiken!


Ons team

De meeste van ons zijn al een tijdje geen student meer, maar wij hebben allemaal liefde voor de studentenmarkt en kijken met een warm gevoel terug naar onze studententijd. In samenwerking met veel studerende studenten zorgen wij voor creatieve (online) marketing campagnes. Wij schrijven content, bedenken orginele 'hooks', maken websites, banners of infographics en helpen je met het promoten van een kamer, vacature of kortingsactie. Zo helpen wij jou om met studenten in contact te komen!


Wij hebben een vast team op kantoor en een groot team van bloggers die vanuit verschillende studentensteden met ons meewerken.

Manisha Goerdin

Content coördinator


manisha@studentenmarketing.nl

06-38038306


Rebecca Freeling

Blogger coördinator


rebecca@studentenmarketing.nl

06-38038306

Dewi van Duijn

Content coördinator


dewi@studentenmarketing.nl

06-38038306


Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 

Bekijk al onze beschikbare vacaturesBoudewijn Trompert

Oprichter/Eigenaar


boudewijn@studentenmarketing.nl

06-10057518


KOM IN CONTACT MET STUDENTEN