Studentikoze marketing communicatie topper

STUDENTIKOZE MARKETING/

COMMUNICATIE TOPPER (STAGE)

Studentikoze marketing/communicatie topper (stage)

 

Wij zijn vanaf september opzoek naar een enthousiaste, gezellige en leergierige organisator. Moet jij, voor bijvoorbeeld je studie Communicatie, Marketing, Human Resource Management of iets in die richting, stage lopen en wil je hier echt een leuke tijd van maken en een uitdagende opdracht uitvoeren? Kom stage lopen bij StudentenMarketing!

 

Over StudentenMarketing

Wij zijn al 15 jaar dé expert in de studentenmarkt. Met 16 stadsgerichte en nog veel meer andere studentenwebsites informeren wij jaarlijks bijna een miljoen studenten over alle mogelijkheden in hun (toekomstige) studentenstad.

 

Met een klein, jong en fris team op kantoor en een groot team van enthousiaste bloggers door heel het land informeren wij (aankomende) studenten over alles wat zij moeten weten voor, tijdens en na hun studententijd!

 

Wij hebben een volledig open bedrijfscultuur. Wij werken met zijn allen aan het platform, dus je bent vanaf de eerste dag volwaardig onderdeel van ons team.

 

Wat ga jij doen?

Als je bij ons komt stage lopen ben je sowieso een aanwinst vanwege jouw persoonlijke kennis van de studentenwereld. Je zal daarom bijdragen aan het maken van content op de websites. Daarbij zal jij in nauw contact staan met alle bloggers en zal jij opzoek gaan naar geschikte kandidaten om het team aan te vullen.

 

Je wordt betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe websites en platformen. Daarbij is het van belang om de huidige websites niet uit het oog te verliezen, dus zal je verschillende (social media) marketingcampagnes bedenken en uitvoeren. Aan de hand van jouw interesses zullen we in een van bovenstaande onderwerpen een passende stageopdracht vinden, zodat jij na jouw stageperiode die belangrijke studiepunten kunt bijschrijven!

 

Hoe ziet een dag bij ons er uit?

Je komt tussen 9 en half 10 binnen lopen. Dan doen we eerst een bak koffie. Terwijl je je laptop openklapt, hebben we het nog even over wat wij allemaal hebben uitgespookt het afgelopen weekend.

 

Wij hebben kort overleg wat er vandaag allemaal op de planning staat bij iedereen, zodat iedereen aan de slag kan. Terwijl de radio de nieuwste hits of jouw favoriete muziek speelt, ben je lekker bezig met jouw projecten. Heb je een vraag, of wil je wat leuks vertellen, dan kan dat meteen gedaan worden.

 

Voor de lunch lopen wij altijd even naar de supermarkt om te halen waar we dan trek in hebben. Samen bouwen wij de lekkerste boterhammen (of tosti’s) van Den Haag.Na de lunch ruimen we gezamenlijk even op en hockeyen of voetballen we even in de gang of in andere kantoorruimtes ;)

 

In de middag werken we weer verder aan onze projecten en om 16:00 uur ben je al vrij.

Wij geloven namelijk in korte werkdagen, zodat je een ideale combinatie hebt tussen werk en prive. Wij verwachten natuurlijk wel dat je je 100% inzet in de tijd dat je bij ons aanwezig bent.

 

Wie zoeken wij?

 • Een derdejaars HBO student(e) in de richting Communicatie, Marketing, HR of Economie;
 • Je bent enthousiast, leergierig en niet bang om je armen uit je mouwen te steken;
 • Je bent communicatief vaardig en niet bang om de telefoon op te pakken;
 • Affiniteit met Sociale media;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een leerzame stageplaats in een ambitieuze organisatie;
 • Afwisselend werk in een jong en enthousiast team;
 • Veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • De lekkerste lunches van Den Haag;
 • Ontspannen werktijden;
 • En natuurlijk een stagevergoeding.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Mail dan jouw CV en motivatie naar boudewijn@studentenmarketing.nl. Wij nodigen je graag uit om kennis te maken met elkaar en hopelijk om jou onderdeel te maken van ons team!

 

Meer weten over een vacature? Neem contact met ons op :)

 
 
 
 

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN