Partners

PARTNERS

STUDENTENMARKETING

Partners StudentenMarketing

Studentensteden werkt met veel verschillende bedrijven, (studenten)verenigingen en websites samen om er voor te zorgen dat we voor jou de gewenste studenten bereiken. Daarnaast hebben wij een aantal vaste partners, waar wij mee samen werken en daardoor sneller kunnen schakelen.


Met onze partners bieden wij zowel een landelijk als een regionaal bereik, waardoor campagnes specifiek ook op een bepaalde stad of regio gericht kunnen worden.


AmsterdamStudentenstad.nl

AmsterdamStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Amsterdam en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Amsterdam en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk AmsterdamStudentenstad.nl


BredaStudentenstad.nl

Breda-Studentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Breda en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Breda en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk BredaStudentenstad.nl


DelftStudentenstad.nl

DelftStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Delft en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Delft en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk DelftStudentenstad.nl


DenBoschStudentenstad.nl

DenBoschStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Den Bosch en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Den Bosch en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk DenBoschStudentenstad.nl


DenHaagStudentenstad.nl

DenHaagStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Den Haag en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Den Haag en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk DenHaagStudentenstad.nl


Enschede-Studentenstad.nl

Enschede-Studentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Enschede en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Enschede en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk Enschede-Studentenstad.nl


Eindhoven-Studentenstad.nl

Eindhoven-Studentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Eindhoven en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Eindhoven en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk Eindhoven-Studentenstad.nl


GroningenStudentenstad.nl

GroningenStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Groningen en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Groningen en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk GroningenStudentenstad.nl


LeeuwardenStudentenstad.nl

LeeuwardenStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Leeuwarden en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Leeuwarden en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Face-bookpagina bereikt.

Bekijk LeeuwardenStudentenstad.nl


LeidenStudentenstad.nl

LeidenStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Leiden en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Leiden en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk LeidenStudentenstad.nl


MaastrichtStudentenstad.nl

MaastrichtStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Maastricht en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Maastricht en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk MaastrichtStudentenstad.nl


NijmegenStudentenstad.nl

NijmegenStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Nijmegen en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Nijmegen en omgeving.  Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk NijmegenStudentenstad.nl


Ondernemennaastjestudie.nl

Op ondernemennaastjestudie.nl worden studenten geïnformeerd over het starten van een eigen onderneming. Veel studenten hebben interesse om te gaan studeren, maar weten vaak niet goed waar ze moeten starten en wat ze moeten regelen. Op deze site worden zij verder geholpen.

Bekijk Ondernemennaastjestudie.nl


RotterdamStudentenstad.nl

RotterdamStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Rotterdam en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Rotterdam en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk RotterdamStudentenstad.nl


StudentenBrainstorm.nl

Met Studentenbrainstorm.nl worden bedrijven en studenten aan elkaar gekoppeld om vraagstukken op te lossen. Tijdens creatieve sessies kunnen bedrijven hun vragen stellen aan bedrijven, middels een brainstormsessie die volledig door StudentenBrainstorm wordt voorbereid en gefaciliteerd.

Bekijk StudentenBrainstorm.nl


StudentenSteden.nl

Studentensteden.nl biedt een overzicht van alle studentensteden en studentenverenigingen in Nederland. Studenten zien in een opslag waar zij hun (toekomstige) studentenleven kunnen gaan leiden.

Bekijk StudentenSteden.nl


Studentenwegwijzer.nl

Studenten Wegwijzer is een onafhankelijk platform voor aankomende en eerstejaars studenten in Nederland. Studenten Wegwijzer heeft tot doel om studenten te informeren over uiteenlopende onderwerpen in het studentenleven, zodat zij zelf de juiste keuzes kunnen maken. Studenten Wegwijzer werkt samen met verschillende belangengroepen in de studentenwereld.

Bekijk StudentenWegwijzer.nl


Studiegerelateerdebijbaan.nl

Veel studenten zoeken tijdens hun studie een bijbaan, maar zij zoeken steeds vaker een bijbaan die matcht met hun opleiding: een studiegerelateerde bijbaan. Op deze website krijgen studenten informatie over wat een studiegerelateerde bijbaan is, hoe zij er een kunnen vinden, hoe ze moeten solliciteren en een overzicht van actuele studiegerelateerde bijbanen.

Bekijk Studiegerelateerdebijbaan.nl


TilburgStudentenstad.nl

TilburgStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Tilburg en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Tilburg en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk TilburgStudentenstad.nl


UtrechtStudentenstad.nl

UtrechtStudentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Utrecht en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Utrecht en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk UtrechtStudentenstad.nl


Zwolle-Studentenstad.nl

Zwolle-Studentenstad.nl is de website voor aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten uit Zwolle en regio. Op deze website staat informatie over studeren, wonen, werken, geldzaken, gezondheidszorg en vrije tijdsbesteding in Zwolle en omgeving. Studenten worden ook via de nieuwsbrief en Facebook-pagina bereikt.

Bekijk Zwolle-Studentenstad.nl


Ook partner worden?

Wil je ook partner worden van StudentenMarketing, zodat wij ook advertenties kunnen plaatsen op jouw website(s)? Neem dan contact met ons op


Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Ook partner worden?

Neem contact op met Boudewijn!

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN