SEO check

SEO CHECK

SEO CHECK - hoger in zoekresultaten

Op de eerste positie in zoekmachines staan met jouw gewenste keywords? Dat wil jij toch ook? Hoger in Google of Bing betekent namelijk meer bezoekers naar jouw website en daarmee meer klanten.


Analyse huidige situatie

Het hoger komen in zoekmachines heeft met veel factoren te maken: Hoe oud is jouw website? Hoe is deze opgebouwd? Zijn de juiste keywords of meta gebruikt? Daarnaast kun je veel geld investeren in hulpmiddelen zoals Ad-words, maar als jouw website niet is geoptimaliseerd, is dat eigenlijk zonde van je advertentiebudget.”


Daarnaast is analyse van de huidige situatie ook belangrijk als startpunt voor elke campagne. Je moet namelijk weten wat het vertrekpunt is om je doel te kunnen vaststellen. Dan kunnen wij ook meten of een campagne succesvol is en tijdig bijsturen als de beoogde doelstellingen niet worden behaald.


SEO rapportage

Om er voor te zorgen dat jouw website hoger in Google of Bing gaat komen, moet je eerst kijken hoe de stand van zaken nu is. Daarom stellen wij een SEO check voor. Met deze SEO check doen wij onderzoek naar jouw website om te bepalen welke kansen er zijn om hoger te eindigen in zoekmachines zoals Google. Deze aanbevelingen worden in een uitgebreid rapport opgeleverd, met aanbevelingen om jouw website te optimaliseren, zodat je direct aan de slag kunt.


Uitvoeren SEO optimalisatie

Met de resultaten uit het rapport kun je zelf aan de slag om je website te optimaliseren. Sommige zaken kun je zelf en sommige dingen zal je misschien door je webbouwer moeten laten uitvoeren.


Het kan zijn dat je zelf geen tijd of zin hebt om alle punten aan te pakken, in dat geval kunnnen wij ook alle adviespunten voor je uitvoeren!


Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over de SEO check? Neem contact op met Boudewijn!

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN