Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Snel adverteren

Snel studenten bereiken? Selecteer dan een van onderstaande advertentie methode en plaatst snel en gemakkelijk je advertentie op de gewenste website(s) online.

 

 

Bekendheid creëren middels storytelling

Storytelling is een krachtig tool op ons platform. Wij laten namelijk onze bloggers subtiel jouw product, dienst of bedrijf promoten. Onze storytelling artikelen zijn eerder een advies van studenten aan studenten, waardoor de openrate en clickrate hoger ligt dan met een advertorial (waarbij het wel duidelijk is dat het om een commerciële boodschap gaat).

Tevens biedt een storytelling artikel voordelen op het gebied van SEO, daar de artikelen dofollow links bevatten naar jouw website/pagina en de artikelen worden voor onbepaalde tijd gepubliceerd.

Storytelling artikel aanmelden

 

Vacature plaatsen

De juiste student(en) voor je vacature bereiken? Plaats deze dan op onze vacature bank. Met het plaatsen van de vacature wordt deze standaard op 17 websites van ons platform gepubliceerd, voor een optimaal bereik.

Daarnaast bieden wij extra promotie mogelijkheden zoals het promoten van de vacature middels storytelling, onze vacature nieuwsbrief en promotie op social media.

Vacature plaatsen

 

Advertorial

Studenten bereiken met een commerciële boodschap? Dan is een advertorial een goede keuze. Bij een advertorial is het direct duidelijk dat jij de afzender bent van het artikel, waardoor je duidelijke je product of dienstverlening bekend kunt maken.

Anders dan bij een storytelling artikel, lever je bij een advertorial zelf de teksten en beeldmateriaal aan en krijg het artikel de vermelding 'gesponsored'. De links in het artikel zijn nofollow.  

Advertorial plaatsen

 

Banner campagnes

Een banner is ideaal voor optimale zichtbaarheid te bewerkstelligen. Een banner wordt op ons platform op een of meerdere websites gepubliceerd op elke pagina aan zowel de boven- als onderkant.

Een banner kan een korte animatie bevatten, waarmee je in max. 30 seconden een duidelijke 'call-to-action' kunt tonen om studenten tot actie over te zetten of om studenten bekend te maken met jouw bedrijf.

Bannercampagne aanmelden

 

Studenten Kortingsactie

Studenten trekken door het bieden van een aantrekkelijke korting werkt altijd. Op onze website bieden wij de mogelijkheid om jouw korting te publiceren en te promoten. 

De korting kan online worden geboden of op vertoon van studentenkaart in de winkel. De korting wordt gepubliceerd inclusief afbeelding, uitleg van korting en link naar gewenste pagina op jouw website.

Kortingsactie plaatsen