Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Social media campagne

Wil je met jouw merk, product of dienst studenten bereiken? Dat kan! Wij adviseren om te adverteren op (lokale) social media kanalen. Zo kun je een vacature, advertorial, kortingsactie of native content op onze partner kanalen promoten. Een post op social media kanalen is geschikt als losse campagne of ter ondersteuning van een campagne op een website.

Facebook promotiecampagne

Veel studenten zijn actief op Facebook. Dit social media kanaal is daarom makkelijk in te zetten. Een advertentie op Facebook kan o.a. worden ingezet om vacatures, kamers, kortingsacties, je winkel/bedrijf of website te promoten. StudentenMarketing biedt de mogelijkheid om Facebook advertising in te kopen als onderdeel van jouw campagne. 

Instagram promotiecampagne

Veel studenten zijn actief op Instagram en het aantal gebruikers groeit nog steeds in Nederland. Op dit social media kanaal kunnen wij ook studenten bereiken voor jouw merk of dienst. Adverteren op Instagram is bijvoorbeeld handig om meer volgers te genereren, naamsbekendheid te vergroten en om nieuwe of bestaande producten te promoten.

Heb je meer vragen over de opties voor social media campagnes? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct social media campagne aanvragen