Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Studenten bereiken

Wil je studenten bereiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je om de aandacht van aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten te trekken! 

Met onze marketingcampagne en eigen platform bereiken wij gemiddeld 85.000 studenten per maand in alle studentensteden.

Studenten bereiken voor bedrijven

Wil je jouw product, dienstverlening of geheel bedrijf promoten bij studenten? Wij helpen je om de aandacht van aankomende, studerende en net afgestudeerde studenten te trekken!

Lees verder

Studenten bereiken voor werkgevers

Op zoek naar de juiste student(en) voor jouw vacature(s)? Of wil je werken aan employer branding? Wij bieden verschillende mogelijkheden om met de doelgroep in contact te komen en jullie bedrijf te promoten als leuk bedrijf om bij te werken.

Lees verder

Studenten bereiken voor onderwijs

De nieuwe lichting aankomende studenten bereiken is een vak apart. Wij bieden daar speciaal onze instroommarketing mogelijkheden voor. Een combinatie van verschillende marketing tools om deze doelgroep te motiveren om bij jouw onderwijsinstelling een (online) open dag bij te wonen of om zich direct in te schrijven voor een studie.

Lees verder

Studenten bereiken voor publishers

Wil je voor linkbuilding content van jouw klanten plaatsen, wil je artikelen laten schrijven of op een andere manier samen werken? Wij bieden publishers aangepaste tarieven en efficiënte tools om snel opdrachten bij ons uit te zetten.

Lees verder

Studenten bereiken voor gemeente en overheid

Lees verder

Studenten bereiken voor studenten- en studieverenigingen

Lees verder