Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Studentenkamer promoten 

Verhuur je een of meerdere kamers aan studenten? Dan kun je jouw aanbod van beschikbare kamers via ons platform promoten. Middels de diverse stadsgerichte pagina's, nieuwsbrieven en social media kanalen laten wij jouw kamers zien aan (aankomende) studenten.

Lokaal actueel aanbod van kamers

Op de stadsgerichte websites plaatsen wij jouw kamer. Zo vind je snel en gemakkelijk een nieuwe huurder voor jouw studentenkamer. Het overzicht van de kamers is volledig per regio gesegmenteerd, zodat jouw kamer alleen wordt gezien door studenten die in de desbetreffende stad willen wonen.

Kamer promoten in studentensteden

Wij bieden de mogelijkheid om jouw kamer, studio of appartement te promoten in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Kamer promoten in nieuwsbrief

Naast het promoten van jouw kamer op onze website is het ook mogelijk om jouw kamer te promoten in een van de nieuwsbrieven. Op deze wijze geniet jouw advertentie een nog groter bereik bij studenten die interesse hebben in een kamer in de gewenste regio.

Advertorial of native content

Heb je een aantal kamers te huur, dan is een advertorial of native content artikel ook een aanrader. Hiermee wordt er een artikel op de homepage van de gewenste pagina's geplaatst, waarmee studenten meteen op een uitgebreide manier worden geïnformeerd over de kamers.

Kamer promoten op social media

Het is ook mogelijk om jouw kamer te delen op de beschikbare social media kanalen. Zo bereik je studenten die interesse hebben in informatie over een studentenstad.

Veel studentenkamers plaatsen met xml feed

Heb je een groot aanbod van studentenkamers en wil je deze structureel promoten op de gewenste websites? Maak dan gebruik van een xml feed. Middels deze koppeling, komt jouw actuele aanbod van kamers automatisch op de gewenste websites te staan, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Direct kamer plaatsen