Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Studentenvacature promoten

Zoek je een werkstudent of stagiair voor jouw vacature? Dan helpen wij jou met het vinden van de ideale kandidaat. Via onze vacaturewebsite en onze stadsgerichte pagina's, nieuwsbrieven en social media kanalen delen wij jouw vacature met maandelijks ruim 85.000 aankomende, studerende of net afgestudeerde studenten.

Een losse vacature plaatsen op ons gehele platform kan vanaf € 89,-. 

Bijbanen, stages en startersfuncties

Vacatures worden standaard op ons gehele platform van stadsgerichte websites gepubliceerd. Zo vind je snel en gemakkelijk de juiste student voor jouw vacature. De vacature is te zien in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle, maar ook standaard op Studiegerelateerdebijbaan.nl.

Vacature promoten in nieuwsbrief

Naast het promoten van de vacature op een stadsgerichte website is het ook mogelijk om vacatures te promoten in een van de nieuwsbrieven. Op deze wijze geniet jouw advertentie een nog groter bereik bij studenten die interesse hebben in een bijbaan in de gewenste regio.

Vacatures promoten op social media

Het is ook mogelijk om jouw vacature te delen op de beschikbare social media kanalen. Zo bereik je studenten die interesse hebben in informatie in de gewenste stad.

Xml feed koppeling

Heb je een groot aanbod van studentenvacatures en wil je deze structureel promoten op de gewenste websites? Maak dan gebruik van een xml feed. Middels deze koppeling, komt jouw actuele aanbod van vacatures automatisch op de gewenste websites te staan, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Direct vacature plaatsen