Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!

Studentenvacature promoten

Zoek je een werkstudent of stagiair voor jouw vacature? Dan helpen wij jou met het vinden van de ideale kandidaa. Via onze vacaturewebsite en onze stadsgerichte pagina's, nieuwsbrieven en social media kanalen delen wij jouw vacature met maandelijks ruim 85.000 aankomende, studerende of net afgestudeerde studenten.

Een losse vacature plaatsen op ons gehele platform van 17 websites kan vanaf € 62,50. Wij bieden ook strippenkaarten, abonnementen als je meer vacatures wilt promoten.

Bijbanen, stages en startersfuncties

Vacatures worden standaard op ons gehele platform van stadsgerichte websites gepubliceerd. Zo vind je snel en gemakkelijk de juiste student voor jouw vacature. De vacature is te zien in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle, maar ook standaard op Studiegerelateerdebijbaan.nl.

Vacature promoten in nieuwsbrief

Naast het promoten van de vacature op een stadsgerichte website is het ook mogelijk om vacatures te promoten in een van de nieuwsbrieven. Op deze wijze geniet jouw advertentie een nog groter bereik bij studenten die interesse hebben in een bijbaan in de gewenste regio.

Vacatures promoten op social media

Het is ook mogelijk om jouw vacature te delen op de beschikbare social media kanalen. Zo bereik je studenten die interesse hebben in informatie in de gewenste stad.

Vacature strippenkaart

Heb je meerdere vacatures die je in een periode van 3 maanden wilt promoten bij onze bezoekers? Maak dan gebruik van de vacaturestrippenkaart. Zo kun je 10 vacatures binnen 3 maanden publiceren op de websites, inclusief promotie op Facebook en in onze nieuwsbrieven voor maar € 899,-.

Vacature abonnement

Wil je 10 vacatures per maand promoten, dan is het vacature abonnement aantrekkelijk. Bij het vacature abonnement wordt elke vacature gepubliceerd op ons gehele platform, op Facebook en in onze nieuwsbrieven. Het vacature abonnement wordt aangeboden voor € 750,- per maand.

Xml feed koppeling

Heb je een groot aanbod van studentenvacatures en wil je deze structureel promoten op de gewenste websites? Maak dan gebruik van een xml feed. Middels deze koppeling, komt jouw actuele aanbod van vacatures automatisch op de gewenste websites te staan, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Direct vacature plaatsen