Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Studentenverenigingen bereiken

In Nederlandse studentensteden zijn er meer dan 600 studentenverenigingen. Wij hebben een goed overzicht van de verschillende soorten verenigingen en hebben jaarlijks contact met 430 studentenverenigingen. We kunnen voor jouw campagne dus gericht contact opnemen met verschillende verenigingen.

Verschillende studentenverenigingen

Er zijn veel verschillende studentenverenigingen. Zo zijn er naast de traditionele gezelligheidsverenigingen ook steeds meer studentensportverenigingen en internationale studentenverenigingen. Tegenwoordig zie je ook steeds meer studentenverenigingen die zijn opgericht om studenten met een bepaalde hobby te binden. Afhankelijk van de wensen, kunnen wij een voorstel doen om bepaalde studentenverenigingen wel of niet te betrekken bij een campagne.

Grote en kleine verenigingen

De grote corporale studentenverenigingen zijn natuurlijk erg bekend, maar wist je dat er ook heel veel kleine, niet corporale studentenverenigingen zijn? Zo heeft de kleine studentenstad Eindhoven ruim 60 studentenverenigingen, terwijl dit misschien niet de eerste studentenstad is waar je aan denkt. Zo zijn er in alle studentensteden verschillende grote en kleine verenigingen te vinden met allemaal een eigen karakter.

Direct studentenverenigingen bereiken