Skip to main content
StudentenMarketing
(Online) marketing waarmee je studenten bereikt!

Voor publishers

StudentenMarketing werkt met verschillende publishers en reclamebureaus samen. Wij schrijven content (copywriting) voor publicatie op andere websites en/of schrijven content welk vervolgens op een van onze eigen websites wordt gepubliceerd. 

Groot team van bloggers

StudentenMarketing heeft een groot team van (student)bloggers die verspreid over het hele land voor ons schrijven. Dit zijn allemaal studerende of (net)afgestudeerde studenten die een opleiding communicatie, journalistiek, media of iets dergelijks doen of hebben gedaan.

Zo zijn wij in staat om snel, maar ook inhoudelijke en taaltechnisch correcte artikelen aan te leveren, die SEOproof zijn.

Copywriting en Contentwriting

Wij leveren zowel copywriting artikelen aan, commerciële artikelen waarin het duidelijk is dat u de afzender bent, alsmede contentwriting artikelen, waarbij wij meer een verhaal verstellen (eventueel vanuit een studentikoze angle).

Beide artikelen kunnen worden ingezet voor publicatie op eigen website of andere website, alsmede voor publicatie op ons eigen platform. (native content / storytelling)

Aantrekkelijke tarieven

Wij bieden speciaal voor publishers en reclamebureaus speciale inkooptarieven. Wij werken met online briefingsformulieren, zodat wij snel en efficient de gewenste content kunnen opleveren.

Publicatie op ons platform

StudentenMarketing beschikt over meerdere stedelijke websites en thema websites, waarop artikelen gepubliceerd kunnen worden.
Zo zorgen wij er niet alleen voor dat de artikelen worden geschreven, maar verzorgen wij ook de publicatie. Deze zijn altijd voor onbepaalde tijd met dofollow links. 

Wil je je aansluiten als publisher of reclamebureau? Neem dan contact op met Boudewijn Trompert of Rebecca Freeling