Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Voor publishers

StudentenMarketing werkt met verschillende publishers en reclamebureaus samen. Wij schrijven content (copywriting) voor publicatie op andere websites en content voor publicatie op een van onze eigen websites.

Groot team van bloggers

StudentenMarketing heeft een groot team van (student)bloggers die verspreid over het hele land voor ons schrijven. Dit zijn allemaal studerende of (net)afgestudeerde studenten die een opleiding in de richting van communicatie, journalistiek of media doen of hebben gedaan.

Zo zijn wij in staat om snel, maar ook inhoudelijke en taaltechnisch correcte artikelen aan te leveren, die SEO-proof zijn.

Copywriting en Contentwriting

Wij leveren zowel copywriting artikelen aan, commerciële artikelen waarin het duidelijk is dat u de afzender bent, alsmede contentwriting artikelen, waarbij wij meer een verhaal vertellen (eventueel vanuit een studentikoze angle).

Beide artikelen kunnen worden ingezet voor publicatie op de eigen website, op andere websites of op ons eigen platform (native content / storytelling).

Aantrekkelijke tarieven

Wij bieden speciaal voor publishers en reclamebureaus speciale inkooptarieven. Wij werken met online briefingsformulieren, zodat wij snel en efficiënt de gewenste content kunnen opleveren.

Publicatie op ons platform

StudentenMarketing beschikt over meerdere stedelijke websites en thema websites, waarop artikelen gepubliceerd kunnen worden, maar wij bieden ook een groot aantal websites van studie- en studentenverenigingen waarop wij artikelen mogen plaatsen.

Zo zorgen wij er niet alleen voor dat de artikelen worden geschreven, maar verzorgen wij ook de publicatie. Deze zijn altijd voor onbepaalde tijd met dofollow links. 

Wil je je aansluiten als publisher of reclamebureau? Neem dan contact op met Rebecca Freeling.