Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Website bouwen

Heb je een website, banner, infographic, logo, flyer of zelfs complete huisstijl nodig? Wij regelen het voor je! De creatievelingen bij ons op kantoor kunnen het allemaal maken, dus ook hiervoor ben je bij Studentenmarketing aan het juiste adres.

Drupal / wordpress / one.com website 

Wil je een gespecialiseerde website voor jouw bedrijf of een simpele landingspagina voor een campagne? Wij kunnen het realiseren. Wij gaan graag met je in gesprek om te praten over jouw wensen, maar denken ook actief mee over (onbenutte) commerciële kansen, die benoemd moeten worden op de nieuwe website.

Wij adviseren daarom altijd om met een strategische sessie te starten, om samen vast te stellen hoe de sitemap (inhoudsopgave) er uit moet komen te zien en welke functionaliteiten er nodig zijn op de website.

Banners design

Een banner is perfect voor een brandingscampagne; het vergroten van je naamsbekendheid. Wil je een bannercampagne starten, maar heb je geen banner? Wij ontwerpen deze voor je. De banners maken wij in de gewenste formaten, op basis van jouw huisstijl en met de gewenste 'call-to-action'. De banners leveren wij aan in .gif en .png en worden jouw eigendom, zodat je deze ook elders kunt gebruiken.

Infographic design

Een infographic is de perfecte manier om veel data overzichtelijk te tonen. Een infographic is ook goed om te delen met anderen, zowel intern als extern. Op basis van data die wij van je ontvangen, maken onze creatievelingen een infograpic. Indien het toelaat, wordt de infographic zo gebouwd dat deze visueel aansluit op het onderwerp.

TIP: Wil je een voorbeeld ontvangen van een gemaakte infographic? Vraag deze bij ons aan en wij sturen deze graag naar je op.

Huisstijl of logo

Ga je een bedrijf of een nieuw project starten? En wil je daar een logo of zelfs een complete huisstijl voor? Wij denken graag met je mee om deze voor je te realiseren.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

contact@studentenmarketing.nl