Advertorial

ADVERTORIAL

Advertorial publiceren

Wil je meer vertellen over jouw product of dienst? Dan adviseren wij het plaatsen van een advertorial. Een advertorial is een online advertentie in redactionele vorm. Bij een advertorial is het duidelijk dat jij de afzender bent van het artikel. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tone of voice die aanspreekt bij studenten, maar jij levert bij een advertorial zelf de content/tekst aan.


Vertel je verhaal

In een advertorial kun je precies jouw eigen verhaal vertellen. Jij bent in controle welke boodschap je wilt delen. Wij zorgen er voor dat jouw verhaal op de juiste locaties wordt geplaatst om zoveel mogelijk studenten te bereiken of het gewenste (studenten) segment te bereiken.


SEO (Search Engine Optimimization)

Wil je hoger in Google komen met jouw website? Dan is een advertorial ook een slimme keuze. Door een goede tekst met relevante links naar de gewenste website(s) aan te leveren, levert dit een positieve boost voor jouw website in de zoekresultaten.


Publiceren op een of meerdere websites

Jouw advertorial wordt geplaatst op een of meerdere websites, afhankelijk van jouw gewenste bereik en doelstellingen. De advertorial verwijst naar een door jou aangegeven website en wordt ondersteund met passend beeldmateriaal. Binnen een advertorial is ook de mogelijkheid om een win-actie toe te voegen.


TIP: Wil je niet commercieel overkomen, maar wil je jouw bedrijf/prodcut/dienst middels een informatief artikel promoten? Gebruik dan native content.


Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over advertorials? Neem contact op met Boudewijn!

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN