Bannering

BANNERING

Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over banner campagnes? Neem contact op met Boudewijn!

Banner publiceren

Heb je als doelstelling zoveel mogelijk getarget bereik te realiseren of een brandingscampagne? Dan adviseren wij banner inkoop. Op verschillende A locaties op de websites van onze partners bieden wij bannerruimte aan. De meest voorkomende formaten zijn de leaderboard en large rectangle, maar bijna alle formaten zijn te plaatsen.


Branding / naamsbekendheid via banner

Een banner is perfect voor een brandingscampagne; het vergroten van jouw naamsbekendheid. Middels een banner wordt jouw bedrijf/product/dienst namelijk vaak in beeld gebracht bij bezoekers. Onbewust zullen studenten in de toekomst jouw bedrijf/product/dienst gaan herkennen. Een brandingscampagne is ook een goede start van een campagne. Als de bezoekers eenmaal jouw bedrijf/product/dienst herkennen, zijn zij in een later stadium eerder geneigd om contact op te nemen of uw product te kopen.


CPS / CPL / CPC / CPM / Fixed Fee

Wij kunnen jouw banner plaatsen op basis van Cost per Sale (CPS), Cost per Lead (CPL), Cost per Click (CPC), Cost per Mile (CPM) of op basis van fixed fee. De manier van samenwerken hangt af van jouw product en gewenste doelstellingen, maar we denken graag met je mee om het beste betaalmodel te gebruiken voor jouw campagne.


Banner creatie

Wil je een bannercampagne starten, maar heb je geen banner? Laat ons dan jouw banner designen. Ons team van designers bouwt jouw banner op basis van jouw huisstijl en met de gewente 'call-to-action'. De banners worden na oplevering jouw eigendom, zodat je deze ook elders kunt plaatsen.Lees ook:

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN