Email marketing

EMAIL MARKETING

Nieuwsbrief

Studenten direct bereiken in hun mailbox? Plaats dan een advertentie in een van onze stadsgerichte nieuwsbrieven. Wij hebben en grote database met HBO en WO studenten, waarop wij kunnen segmeteren op plaats, leeftijd, studierichting, interesses en meer. Zo komt jouw advertentie bij precies de juiste studenten terecht.


Database marketing

Onze database bestaat uit aankomende, studerende en net afgestudeerde HBO en WO studenten uit alle studentensteden van Nederland. Van bijna alle studenten weten wij in welke stad zij (gaan) studeren, welke studierichting zij doen, waar zij interesse in hebben en van een groot gedeelte hebben wij ook NAW gegevens. Zo kunnen wij elke campagne exact specificeren op de gewenste doelgroep.


Email marketing

Email marketing blijft een krachtig medium om de gewenste doelgroep te bereiken. Je adverteert namelijk precies bij de juiste doelgroep. Hierdoor is de openrate en clickrate aanzienlijk hoger dan dat bij een ander soort campagne het geval is.


Adverteren in nieuwsbrief

Je kunt in nieuwsbrieven adverteren middels het plaatsen van o.a. een link, advertorial, native content, evenement, kamer, vacature, kortingsactie. Afhankelijk van jouw gewenste resultaten, adviseren wij de juiste advertentievorm voor in de nieuwsbrief.


Dedicated mailing

Wil je een nieuwsbrief versturen naar onze database, die exclusief voor jouw product/dienst/bedrijf is opgemaakt? Dan kun je gebruik maken van een dedicated mailing. Dit garandeerd een hoog bereik en je weet zeker dat je de gewenste doelgroep bereikt. Neem contact op voor deze mogelijkheden.


Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over emailmarketing? Neem contact op met Boudewijn!

Lees ook:

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN