Kamer promotie

KAMER PROMOTEN

Studentenkamer promoten

Verhuur je een of meerder kamers aan studenten? Dan kun je jouw aanbod van beschikbare kamer(s) via ons promoten. Middels de diverse stadsgerichte pagina's, nieuwsbrieven en social media kanalen kunnen wij jouw kamer(s) bekend maken bij (aankomende) studenten.


Lokaal actueel aanbod van kamers

Op de stadsgerichte websites plaatsen wij jouw kamer. Zo vind je snel en gemakkelijk een nieuwe huurder voor jouw studentenkamer. Het overzicht van de kamers is volledig per regio gesegmenteerd, zodat jouw kamer alleen wordt gezien door studenten die in de desbetreffende stad willen wonen.


Kamer promoten in studentensteden

Wij bieden de mogelijkheid om jouw kamer, studio of appartement te promoten in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.


Kamer promoten in nieuwsbrief

Naast het promoten van jouw kamer(s) op een stadgerichte website is het ook mogelijk om jouw kamer(s) te promoten in een van de nieuwsbrieven. Op deze wijze geniet jouw advertentie een nog groter bereik bij studenten die interesse hebben in een kamer in de gewenste regio.


Kamer promoten op social media

Het is ook mogelijk om jouw kamer, naast de website, te plaatsen op de beschikbare social media kanalen. Zo bereik je studenten die interesse hebben in informatie in de gewenste stad.


Veel studentenkamers plaatsen - xmlfeed

Heb je een groot aanbod van studentenkamers en wil je deze structureel promoten op de gewenste websites? Maak dan gebruik van een XMLfeed. Middels deze koppeling, komt jouw actuele aanbod van kamers automatisch op de gewenste websites te staan, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over kamer promotie? Neem contact op met Boudewijn!

Lees ook:

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN