Kortingacties

Kortingsactie promoten

Biedt je korting aan studenten op jouw product of dienst? Maak jouw korting dan bekend bij de studenten! Je kunt de kortingsactie gemakkelijk plaatsen op een of meerdere van onze partner websites om zo studenten te bereiken in Nederlan of in een specifieke regio/stad.


Trek studenten naar uw (web)winkel

Een korting is altijd een goede 'call-to-action' om studenten naar jouw webwinkel of fysieke winkel te laten komen. Naast het promoten van de korting, werkt een kortingactie ook goed ter promotie van je naam (branding), zodat studenten jouw merk gaan herkennen en waarderen.


Studentenkaart, kortingscode of voucher

Je kunt zelf aangeven op welke wijze studenten gebruik kunnen maken van de korting. Bijvoorbeeld op vertoon van hun studentenkaart, middels een kortingscode die zij in jouw webwinkel moeten invoegen of middels een voucher die zij moeten printen. Wij zorgen ervoor dat jouw kortingsactie op de juiste wijze wordt gecommuniceerd met studenten.


Lokaal actueel aanbod kortingsacties

Op de stadsgerichte websites plaatsen wij jouw kortingsactie. Het overzicht van de kortingsacties is volledig per regio gesegmenteerd, zodat jouw kortingsactie wordt gezien door studenten die in de desbetreffende stad wonen. Heb je meerdere locaties, dan plaatsen wij kortingsactie op meerdere stadgerichte websites of op een landelijke studentenwebsite.


Promoten in studentensteden

Wij bieden de mogelijkheid om jouw studenten kortingsactie te promoten in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.


Kortingsactie promoten in nieuwsbrief

Naast het promoten van jouw kortingsactie op een website is het ook mogelijk om jouw kortingsactie(s) te promoten in een van de nieuwsbrieven. Op deze wijze geniet de kortingsactie een nog groter bereik bij studenten die interesse hebben in kortingen in de gewenste regio.


Kortingsactie promoten op social media

Het is ook mogelijk om jouw kortingsactie(s), naast de website, te plaatsen op de beschikbare social media kanalen. Zo bereik je studenten die interesse hebben in informatie in de gewenste stad.


Meer weten over kortingsacties campagnes? Neem contact op met Boudewijn!

Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Lees ook:

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN