Native content

NATIVE / BRANDED CONTENT

Native content publiceren

Wens je een ‘zachtere vorm’ van adverteren? Dan adviseren wij native advertising. Native advertising is een redactioneel artikel geschreven door een van onze bloggers.

Onze bloggers schrijven een positief verhaal, waarbij zij andere studenten enthousiasmeren of informeren over jouw bedrijf, product of dienst.


Hierbij is het niet direct duidelijk dat jij de afzender bent van het artikel. Denk aan een artikel over verzekeringen waar in de laatste alinea als ‘tip’ wordt verwezen naar een specifieke verzekeraar.


Hogere attentiewaarde native content

Vanwege de redactionele invalshoek is de attentiewaarde hoger dan bij een advertorial. Vanwege het redactionele karakter bepaalt de redactie de vorm van het artikel. Hierbij lift je mee op de expertise, schrijfstijl en autoriteit van onze redactie.


SEO (Search Engine Optimimization)

Wil je hoger in Google komen met jouw website? Dan is een native content artikel ook een slimme keuze. Door onze opbouw van relevante content, de juiste manier van header gebruik in combinatie met de goede zoektermen en links naar uw website, levert dit een positieve boost voor jouw website.


Briefingsformulier

Voordat wij beginnen met schrijven, vragen wij jou alle wensen, eisen, taalgebruik etc te communiceren via ons briefingsformulier, zodat onze bloggers het artikel kunnen schrijven ter promotie van jouw bedrijf/product/dienst. Als het artikel is geschreven, ontvang je de definitieve versie ter controle en goedkeuring. Daarna wordt het native content artikel geplaatst op de afgesproken websites(s) en / of sociale kanalen.


Publiceren op een of meerdere websites

Jouw native content artikel wordt geplaatst op een of meerdere websites, afhankelijk van jouw gewenste bereik en doelstellingen. Het artikel verwijst naar een door jou aangegeven website en wordt ondersteund met passend beeldmateriaal. Binnen een advertorial is ook de mogelijkheid om een win-actie toe te voegen.


TIP: Wil je geen native content, maar wil je jouw eigen - reeds geschreven - artikel gebruiken? Gebruik dan de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertorial.

Lees ook:

Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over native content? Neem contact op met Boudewijn!

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN