Social Media

SOCIAL MEDIA

Socialmedia campagne

Wil je met jouw merk of dienst studenten bereiken? Dat kan! Wij adviseren om te adverteren op (lokale) socialmediakanalen. Zo kun je een vacature, advertorial, kortingsactie of native content op onze partner kanalen promoten. Een post op socialmediakanalen is goed als losse campagne of ter ondersteuning van een campagne op een website.


Facebook promotiecampagne

Veel studenten zitten op Facebook. Dit socialmediakanaal is daarom makkelijk in te zetten. Een advertentie op Facebook kan o.a. worden ingezet om vacatures, kamers, kortingsacties, je winkel/bedrijf of website te promoten. StudentenMarketing biedt de mogelijkheid om Facebook advertising in te kopen als onderdeel van uw campagne.


Instagram promotiecampagne

Veel studenten gebruiken Instagram. Op dit socialmediakanaal kunnen wij ook studenten bereiken voor uw merk of dienst. Adverteren op Instagram is bijvoorbeeld handig om meer volgers te generen, naamsbekendheid te vergroten en om nieuwe en/of bestaande producten te promoten.


Heb je meer vragen over de opties voor socialmediacampagnes? Neem dan gerust contact met ons op!Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over social media campagnes? Neem contact op met Boudewijn!

Lees ook:

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN