Vacature promotie

VACATURE PROMOTEN

Studentenvacature promoten

Zoek je een student voor jouw vacature? Dan kun je jouw aanbod van beschikbare vacature(s) via onze partnerwebsites promoten. Middels de diverse stadsgerichte pagina's, nieuwsbrieven en social media kanalen kunnen wij jouw vacature(s) bekend maken bij aankomende, studerende of net afgestudeerde studenten.


Lokaal actueel aanbod (bij)banen / stages

Op de stadsgerichte websites plaatsen wij jouw (bij)baan of stage. Zo vind je snel en gemakkelijk de juiste student voor jouw vacature. Het overzicht van de vacatures is volledig per regio gesegmenteerd, zodat jouw (bij)baan of stage alleen wordt gezien door studenten die in de desbetreffende stad willen werken.

Vacature promoten in studentensteden

Wij bieden de mogelijkheid om jouw (bij)baan of stage te promoten in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.


Bijbaan of stage promoten in nieuwsbrief

Naast het promoten van jouw vacature(s) op een stadgerichte website is het ook mogelijk om jouw vacature(s) te promoten in een van de nieuwsbrieven. Op deze wijze geniet jouw advertentie een nog groter bereik bij studenten die interesse hebben in een (studiegerelateerde)bijbaan in de gewenste regio.


Vacatures promoten op social media

Het is ook mogelijk om jouw vacature, naast de website, te plaatsen op de beschikbare social media kanalen. Zo bereik je studenten die interesse hebben in informatie in de gewenste stad.


Veel studentenvacatures - xmlfeed

Heb je een groot aanbod van studentenvacature en wil je deze structureel promoten op de gewenste websites? Maak dan gebruik van een XMLfeed. Middels deze koppeling, komt jouw actuele aanbod van vacatures automatisch op de gewenste websites te staan, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.


Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 

Meer weten over vacature promotie? Neem contact op met Boudewijn!

Lees ook:

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN