Vacature promotie

VACATURE PROMOTEN

Studentenvacature promoten

Zoek je een student voor jouw vacature? Dan kun je jouw aanbod van beschikbare vacature(s) via onze partnerwebsites promoten. Middels de diverse stadsgerichte pagina's, nieuwsbrieven en social media kanalen kunnen wij jouw vacature(s) bekend maken bij ruim 85.000 aankomende, studerende of net afgestudeerde studenten per maand.


Een losse vacature plaatsen op ons gehele platform van 17 websites kan al vanaf € 62,50.

Wij bieden ook strippenkaarten, abonnementen of xmlfeed koppelingen voor als je meer vacatures wilt promoten.


(bij)banen / stages / startersfuncties

Vacatures worden standaard op ons gehele platform van stadsgerichte websites gepubliceerd.

Zo vind je snel en gemakkelijk de juiste student voor jouw vacature.


Uw vacature is te zien in de studentensteden Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle, maar ook standaard op Studiegerelateerdebijbaan.nl


vacature promoten in nieuwsbrief

Naast het promoten van jouw vacature(s) op een stadgerichte website is het ook mogelijk om jouw vacature(s) te promoten in een van de nieuwsbrieven. Op deze wijze geniet jouw advertentie een nog groter bereik bij studenten die interesse hebben in een (studiegerelateerde)bijbaan in de gewenste regio.


Vacatures promoten op social media

Het is ook mogelijk om jouw vacature, naast de website, te plaatsen op de beschikbare social media kanalen. Zo bereik je studenten die interesse hebben in informatie in de gewenste stad.


Vacature strippenkaart

Heb je meerdere vacatures die je in een periode van 3 maanden wilt promoten bij onze bezoekers? Maak dan gebruik van de vacaturestrippenkaart. Zo kun je 10 vacatures binnen 3 maanden publiceren, inclusief promotie op Facebook en in onze nieuwsbrieven voor maar € 899,-.


Vacature abonnement

Wil je 10 vacatures per maand promoten, dan is het vacature abonnement aantrekkelijk.

Bij het vacature abonnement wordt elke vacature gepubliceerd op ons gehele platform, op Facebooken in onze nieuwsbrieven. Het vacature abonnement wordt aangeboden voor € 750,- per maand.


Xmlfeed koppeling

Heb je een groot aanbod van studentenvacature en wil je deze structureel promoten op de gewenste websites? Maak dan gebruik van een XMLfeed. Middels deze koppeling, komt jouw actuele aanbod van vacatures automatisch op de gewenste websites te staan, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.


Studenten bereiken? Laat ons met je meedenken!

 
 
 
 
 
 

Meer weten over vacature promotie? Neem contact op met Boudewijn!

Lees ook:

KOM IN CONTACT MET STUDENTEN