Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Kom werken bij StudentenMarketing!

Geniet jij volop van je studententijd en wil jij jouw enthousiasme overbrengen op andere studenten? Bij StudentenMarketing zoeken we altijd leuke collega's!

We zoeken regelmatig stagiairs, studentredacteuren, social media redacteurs en andere helden om ons te helpen. Wil jij meebouwen aan het grootste studentenplatform van Nederland? Stuur ons een open sollicitatie met de volgende dingen:

  • Een stukje over jezelf;
  • De studie die je volgt;
  • Naar wat voor (bij)baan of stage je op zoek bent.

Solliciteer direct

Als wij jouw mailtje ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op en kijken we samen naar de mogelijkheden!

Over StudentenMarketing

Wij zijn een klein en hecht team met een kantoor in het centrum van Den Haag. We zijn gespecialiseerd in studentenmarkt en informeren studenten over alle ins en outs van hun nieuwe studentenstad, maar houden ze ook op de hoogte over nieuwe regels rondom het leenstelsel, studiefinanciering en andere belangrijke zaken.

Momenteel werken wij met drie collega’s aan grote, ambitieuze plannen. We gooien het roer de komende tijd helemaal om en willen studenten nóg beter begeleiden tijdens hun studententijd. We gebruiken hiervoor verschillende soorten content, social media en onze websites.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Wij werken vooral vanuit huis, maar als we op kantoor zijn ben je altijd welkom. Voor een kop koffie, thee of een knuffel van onze office dogs Tommie en Caya!
  • Wil jij graag beter worden in schrijven, content creëren, fotograferen of sales? We kijken graag samen met jou naar wat er mogelijk is bij ons!
  • Wij vinden het belangrijk dat je veel leert als je bij ons aan de slag gaat. We geven je daarom opbouwende feedback en de juiste tools om jezelf te ontwikkelen.

Enthousiast? Leuk!

Wil jij bij ons aan de slag? Dan horen we graag van je! Mail jouw sollicitatie naar rebecca@studentenmarketing.nl, zij neemt dan snel contact met je op.

Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan naar 070 208 9006 of stuur ons een mailtje!