Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Open sollicitatie stage/afstuderen

Ga jij vanaf februari 2022 stage lopen of afstuderen en ben jij op zoek naar een bedrijf waar jij echt iets kan bijdragen? Dan ben jij misschien wel op zoek naar ons! We nodigen je graag uit om een open sollicitatie te sturen met betrekking tot jouw stage- of afstudeeropdracht!

Stage- of afstudeerstagiair(e)

Wij vinden het belangrijk dat jij als stagiair(e) een onderdeel van ons team wordt en dat jij ons helpt met jouw kennis en expertise. Daar tegenover staat natuurlijk dat wij jou ondersteunen bij alles wat jij wilt leren! Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die enthousiast wordt van heel veel verschillende dingen. Je schudt gemakkelijk een artikel uit je mouw, je trekt op het perfecte moment jouw smartphone tevoorschijn voor een leuke Instastory op ons Instagramaccount en het lijkt je leuk om meer te leren over het bouwen van websites of sales. Uiteraard hoef je niet alles al te kunnen. We gaan met z’n allen op zoek naar wat ons bedrijf nodig heeft en hoe wij hier allemaal aan kunnen bijdragen.

O ja, pluspunten als je Photoshop en Illustrator al een beetje onder de knie hebt!

Solliciteer direct

Over StudentenMarketing

Wij zijn een klein en hecht team met een kantoor in het centrum van Den Haag. We zijn gespecialiseerd in de studentenmarkt en informeren studenten over alle ins en outs van hun nieuwe studentenstad, maar houden ze ook op de hoogte over nieuwe regels rondom het leenstelsel, studiefinanciering en andere belangrijke zaken.

Momenteel werken wij met een klein team aan grote, ambitieuze plannen. We gooien het roer de komende tijd helemaal om en willen studenten nóg beter begeleiden tijdens hun studententijd. We gebruiken hiervoor verschillende soorten content, social media en onze websites.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Wij werken vooral vanuit huis, maar als we op kantoor zijn ben je altijd welkom. Voor een kop koffie, thee of een knuffel van onze office dogs Tommie en Caya!
  • Wil jij graag beter worden in schrijven, content creëren, fotograferen of sales? We kijken graag samen met jou naar wat er mogelijk is bij ons!
  • Wij vinden het belangrijk dat je veel leert als je bij ons aan de slag gaat. We geven je daarom opbouwende feedback en de juiste tools om jezelf te ontwikkelen.

Denk jij nu: hey, jullie zijn op zoek naar mij! Dan horen wij heel graag van je :-). Stuur ons een mailtje @ rebecca@studentenmarketing.nl met wat informatie over jou, jouw studie en op welke vlakken jij ons ondersteuning kunt bieden. Dan nemen we gauw contact met je op om een koffie-date in te plannen!