Skip to main content
StudentenMarketing
Creatieve marketing is de sleutel tot contact!

Studentikoze marketing/communicatie topper (stage)

en jij vanaf september 2021 op zoek naar een stage waar jij jouw creativiteit en enthousiasme in kwijt kunt? Dan zijn wij op zoek naar elkaar! Wij zijn een klein, maar ambitieus bedrijf in het centrum van Den Haag.

Wil jij ons helpen bij het creëren van content voor jouw medestudenten zodat zij een fantastische studententijd hebben? Heel graag, we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Over StudentenMarketing

Wij zijn StudentenMarketing en met een klein, hecht team informeren wij (aankomende) studenten over alles wat zij moeten weten voor, tijdens en na hun studententijd! Van de goede studieplekken tot de beste feestjes, maar ook belangrijke informatie over regels rondom huurtoeslag, studiefinanciering en noem zo maar op.

Kantoor StudentenMarketing Den Haag

Wat ga je doen?

We krijgen dagelijks veel aanvragen binnen van klanten waar wij content voor creëren. Hier kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Je bent goed in schrijven, of wilt dat heel graag leren. Je schrijft teksten voor grote namen, maar helpt ons ook bij onze eigen contentplanning. Daarnaast zijn wij ook actief op social media, je vindt het daarom leuk om met ons mee te denken en beeldmateriaal te ontwerpen voor Instagram. Aan het einde van jouw stage weet jij hoe je goede SEO-teksten schrijft, weet jij om te gaan met verschillende planningen en deadlines en kan jij werken met ons Content Management Systeem (CMS). Als je het leuk vindt, vertellen we jou ook graag hoe je data leest uit Google Analytics en hoe je met MailChimp werkt.

Je bent bij ons een volwaardig onderdeel van ons team, we waarderen jouw input daarom ook heel erg!

Hoe ziet een dag bij ons eruit?

In verband met corona werken we nog gedeeltelijk thuis. We hebben dagelijks contact via Slack en bellen regelmatig met elkaar.

Voor de dagen dat we op kantoor zijn, beginnen we met een kop koffie en kletsen we even bij. Wij hebben kort overleg wat er vandaag allemaal op de planning staat bij iedereen, zodat iedereen aan de slag kan. Terwijl de radio de nieuwste hits of jouw favoriete muziek speelt, ben je lekker bezig met jouw projecten. We kletsen de hele dag gezellig met elkaar door, dus heb je een vraag of wil je wat leuks vertellen, dan kan dat altijd!

Voor de lunch lopen wij altijd even naar de supermarkt om te halen waar we dan trek in hebben. Samen bouwen wij de lekkerste boterhammen (of tosti’s) van Den Haag. Na de lunch ruimen we gezamenlijk even op.

In de middag werken we weer verder aan onze projecten, drinken we nog een kopje koffie en als het lekker weer is wandelen we vaak even naar het Vredespaleis om toeristen te spotten. Aan het einde van de week willen we nog wel eens een biertje en een zak chips opentrekken om het weekend in te luiden.

Wie zoeken wij?

 • Een derdejaars hbo-student(e) Communicatie of Marketing;
 • Je bent enthousiast, leergierig, creatief en niet bang om je handen uit de mouwen te steken;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Affiniteit met social media;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou

 • Een leerzame stageplaats in een ambitieuze organisatie;
 • Afwisselend werk in een jong en enthousiast team;
 • Veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • De lekkerste lunches van Den Haag;
 • Een rijkelijk gevulde koektrommel op het bureau;
 • Flexibele werktijden;
 • En natuurlijk een stagevergoeding van € 350,- o.b.v. 36 uur.

Interesse?

Wil jij ons team komen versterken? Mail dan jouw cv en motivatie naar Rebecca. Wij nodigen je graag uit om kennis te maken met elkaar en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

Nu solliciteren

 

Reviews over stage bij StudentenMarketing

Emma (2020 - Crossmediale communicatie - Haagse Hogeschool)

In februari 2020 ben ik begonnen aan mijn stage bij StudentenMarketing. Ik ben aan de slag gegaan als junior social media manager en kreeg hierbij veel eigen verantwoordelijkheid, maar ook de nodige begeleiding! Het werken bij StudentenMarketing is heel divers en vooral ook heel gezellig, zeker belangrijk voor een werkplek! Er hangt een fijne sfeer en het is altijd gezellig op kantoor. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor een babbel en een kleine koffiepauze. Deze stage heeft uiteindelijk voor mij geresulteerd in een bijbaantje bij StudentenMarketing!

Joan (2020 - Business Studies aan Hogeschool Inholland Haarlem)

Tijdens mijn stage bij StudentenMarketing kreeg ik veel vrijheid. Zowel in het uitvoeren van mijn werkzaamheden, als in het werken aan mijn stageverslag en opdrachten voor school. Door de goede en altijd gezellige sfeer op kantoor voelde ik mij snel betrokken bij het team en ging ik er elke dag met plezier naartoe!

Nick (2018 - Commerciële Economie - Hogeschool Rotterdam)

Met een leuk team elke dag samengewerkt aan het bouwen en onderhouden van het platform. Het is een platte organisatie, waar je altijd bij alle bedrijfsvoering wordt betrokken, wat erg leerzaam was.

Sascha (2017 - Communicatie - Hogeschool Inholland)

Gezellig klein bedrijf waarin werken en lol goed samen gaan. Een leerzame werkomgeving met doorgroeimogelijkheden.

Manisha (2016 - Communicatie - Hogeschool Leiden)

Ik heb mijn afstudeerstage gedaan bij Studentenmarketing. Het was een hele leuke stageplek waar je veel hulp en begeleiding krijgt. De begeleider denkt goed met je mee. Daarnaast leer je ook gezellige mensen kennen. Je kan echt veel leren op het gebied van Marketing en Communicatie. Je kan je al goed inleven in de doelgroep studenten, want je bent zelf nog een student! Als er iets uit het onderzoek komt dat het bedrijf kan helpen, dan wordt dit ook werkelijk toegepast. Ik kreeg echt het gevoel dat ik iets kon bijdrage!

Marleen (2013 - Culturele Maatschappelijke Vormgeving - De Haagse Hogeschool)

Tijdens mijn stage kreeg ik alle vrijheid om mijn stageverslag te schrijven, maar ook om een groot deel hiervan daadwerkelijk te gaan uitvoeren. Ik kreeg veel verantwoordelijkheden en mocht veel ideeën ook uitvoeren.

 

Wil je meer weten over stage lopen bij StudentenMarketing? Dan brengen wij jou graag in contact met de vorige stagiairs, zodat je ook aan hen jouw vragen kunt stellen.